just hanging on a thin wire

i just.. feel so... fucked up. I dont know what im going to do... like.. yeah... i dont really know..my friends did stab a knife in my back and here i stand again, all alone. Thank you so mutch.
My german friend is sitting on the plan in an hour, i dont want him to go home.. i want him here.! i really miss him already. damn it. why?
shit happends but im just so sad.
but yeah.. i dont want to go to the school tomorrow, but i have to. But i just feel so bad.. i havent eaten since yesterday. But i dont care anymore.. I seriously dont! i just want to die! But i cant cause i cant fail my friend ida. she is the real thing, my real friend!!


krossarn


So End Bites AS a TIger AgaiN

I just want you to know the way i feel inside,
Cause my feelings for you i cant hide.
So here i go,
just letting my feelings show...

Well, i already knowed from the start,
that you were the one who would break my heart.
It was true,
i really felt in love with you.
i was trying to play cool,
but my toughts on you followed me even to the school.
I did hate you mostly of the time,
cause i wanted you to be with mine in this rime.

Now i know that this story doesnt have an happy end,
so i will stop pretend,
and starting to act like your friend.

i just wanted you to know my feelings for you,
because i do like you, its true!
But after this "poem" im happy just to be your friend,
and hope this friendship never going to end!

Jessica Elisabeth 061022 (01:22)




It’s gonna hurt bad before it gets better.
 
Cause i’ve never been the kind to ever let my feelings show
and I tought that beeing strong ment never losing your self-control
But I’m just drunk enough 
to let go of my pain 
to hell with my pride 
let it fall like rain from my eyes 
tonight i wanna cry. 



jag blev fångad i ettt mörker, jag såg inget ljus... fast allt omkring stod i brand. lågornas sken fanns mitt hopp o min tro som virvlade bort o försvann...

så ge mej min styrka, ge mig kraft att försvara mitt land.. ge mej en väg.. att gå.. jag ser yxan i krigarens hand. 
vill ni att jag vänder om, o slåss för den jag är? aldrig sviker jag mitt land.. när vindarna viskar mitt namn..


de regnet som föll det fick dölja min sorg, o släcka min brinnande törst... jag flydde till bergen när gryningen kom och plötsligt jag hörde en röst.

vindarna viskar, jag hör hur de kallar mitt namn.. jag har en väg att gå.. jag ser yxan i krigarens namn...

vill ni att jag vänder OM, o slåss för den JAG är? aldrig SVIKER jag mitt land.. när vindarna viskar mitt namn.. 

Så Ge Mej Min Styrka, Ge Mej Kraft Att Försvara Mitt Land. Ge Mej En Väg Att Gå, Jag Ser Yxan I Krigarens Hand. 

nu ska hon fan dö!!!

Kajsa har dött.. Sandra ska dö! Det är den värsta horan jag hatar, jävla backstabber!! fy fan!! haaaaatet flyter så jävla mycket mot henne...

one moment in time

Han är den jag letat efter, men varför dras jag då starkare till en annan viss person?? en yngre kille med så äcklig historia, *usch* ryser när jag tänker på det... Fattar inte att hon kunde göra det.. ne usch.. jag vill bara få ut det att jag gillar honom så mycket, ser honom i skolan varje dag, dras verkligen men motstår, jag har nästan inte ens pratat med den 90an.. :/ JAg vill inte tänka på honom, han är ju så osäker på sig själv, han har nog inte hittat sin egna stil än men endå... jag vill ha honom.. men jag kan inte. det vore skam, har ju redan världens underbaraste pojkvän, varför riskera att förlora den man kan spendera resten av sitt liv med för en kille yngre än sig själv som endå gillar alex?? varför ska allt vara fucked up? varför finns sånna känslor i mig? dom ska inte vara där.! älskar ju min pojkvän. men varför vill jag vara nära honom för? Snälla hjälp mig någon, hjälp mig se sanningen, hjälp mig bort från dessa känslor..

jahaa

Trött magont och ännu tröttare.. men endå sitter jag i skolan och väntar på sista lektionen så jag kan få komma hem och plugga istället för att sova :/ bra plan va?? inte alls.! orkar inte med alla dessa jävla läxor o prov ju.. varför?

Saknar niclas som en galning just nu, men vet att jag inte kan träffa honom för då kommer inte jag kunna plugga och det blir skitkassa betyg.. men jag vill, men kan inte.. :/ bra va?

Huvudvärk på allt.. tror att jag är sjuk igen, men försöker att le så mycket det går så ingen ser igenom mej.. där finns bara ett vrak.. :/ vilse i natten... men men orka sitta här o klaga på sitt kassa liv, varför inte göra någoot åt det?? lättare sagt än gjort, men försöka är lätt...

working 9 to 5...

hello alla. hmm sitter jag igen.. jag känner mej värdelöst kass och har skuldkänslor... jag orkar inte berätta, men jaja.. vill inte till skolan, pallar fan inte.. jag klarar verkligen inte det.. I Cross my heart and hope to die.. för om livet verkligen är såhär så förtjänar jag inte ens att leva även om det finns stunder man lever för.. jag är allt för deprimerad igen...

*suck, men varför jag?* varför råkar jag alltid ut för allt? alla påhopp, lögner, falska och bråk?? varför just jag? är jag inte som alla andra, är jag en svag ensamvarg eller vaddå? visst jag är faktiskt ensamvarg, men det är endå mitt val, jag trivs så.. men endå..

har fortfarande bakfulla.. :/ knäppt.? eller?

ne nu ska jag gå och lägga mej o tänka på alla mina misslyckanden..

saknar min niclas.. jag förtjänar ingen som honom egentligen.. han är för bra för en sån som mej.. att jag aldrig kan lära mej något... jag vill inte såra honom, men vill heller inte bli sårad.. jag älskar ju honom... ärligt, det gör jag.. men endå..
hoppas vi snart flyttar tesammans.. vi pratade om det idag iaf.. men ska kolla efter billiga bostäder i kungälv tror vi... men det kommer aldrig funka med våran "budget"...

hatar mej själv...