Gaaah fast i skolan!!

gaaah jag är fången i skolan. viiiill hem.. får vänta en timma till bara för att lärarna tjötade för möe!!
Gaalen...
ska jag böja min åsikt för att ens få prata med honom igen, eller ska jag stå kvar?
En kille e inte värt det. eller?

hmm sucka. jag ska leva som singel ett tag nu, pallar faktiskt inte ha pojkvän, särskilt inte under denna situationen.

JAg flyttar på Torsdag. Sovmorgon :) äntligen!!

jag tror jag snart bryter samman. ?

.idag då.

nu sitter jag här igen. helt borta, trött men kan inte sova för DeN JÄVLA SNUBBEN DÄR NERE har på HÖGSTA VOLYMEN med BASEN på tvn. :/ åhh. .störande.. bra start.?
jaja.
Igår pratade jag med larsson.. om harald.. han fick mig att inse att det verkligen är patetiskt att bråka om denna "lilla" sak, men jag böjer mig inte en tum. Jag kan gärna bli vän med honom, men bara när de sagt upp kontakten.. så det är som det är.. men det känns fel att jag inte kan umgås med hela gänget :/ men orka...
sen då.
men idag då. blev faktiskt otroligt avis på en viss person.. trodde absolut inte att jag fortfarande diggade en kille jag inte känner, men när jag såg han med en annan, så fan. trodde jag skulle . men nej, förbjuden frukt. ska inte, men lockas.
nu då.
nu är det ju så att jag har svinig huvudvärk. o jag kan ju inte sova eftersom hela huset vibrerar.. han gör verkligen alltför att jävlas med mig.! åhhhhhhhhhhhhh...

Det ska bli så jävla GÖTT att flytta.!!!!

stackars lilla bortskämda unge...

där sitter hon, helt ensam, känner sig sorgsen och som den ensamaste människan på jorden. Även om hennes vardag kryllar utav vänner och beundrare runt henne så är det fortfarande något som fattas för henne när hon kommer hem.
Så fort hon är ensam lider hon av ångest och självmordstankar. Hon vill få svar på att hon är älskad av alla, men när svaret inte blir som hon vill känner hon sig mer ensam och osäker. Och ibland får hon det svaret hon inte vill ha. 
Kommer hon någonsin att hitta den som gör hennes liv meningsfullt, eller ska hon leva med ett falsk leende på läpparna? Kommer någon se igenom hennes murar uppbyggda på sin osäkerhet som raseras så fort hon kommer hem? kommer någon tillföra den kärlek hon behöver och den som hon kan besvara? tänk om det inte blir bra om hon hittar rätt, tänk om det fortfarande känns ensamt efter hon hittat rätt? vad ska hon göra?
Det kanske är dessa tankar som rör sig i flickans huvud, det kanske är därför hon skiftar kille hela tiden, söker efter kärleken, men springer så fort hon fått killarna på fall? kanske har flickan fel bild av kärleken, kanske har hon växt upp i en kärleksfull familj.
En dag gav flickan upp hoppet om att finna den ultimata kärleken, och där var han, trodde hon. de var tillsammans i cirka fyra månader, han spenderade mer tid med henne än med något annat i hans liv. Båda två var väldigt kära, men helt plötsligt blev flickan uttråkad och skraj för att allt skulle känna värdelöst eftersom hon inte längre var nykär. Därför bröt hon upp med killen som blev förkrossad.
efter en knapp vecka hade flickan fått ny pojkvän igen, denna gång sitt ex.. hon åkte upp och hälsade på honom. de verkade ha en slags kemi mellan dem fortfarande, så de tog upp där de slutade förra gången.

Tre månader med den pojkvännen gick tills han började prata om förlovning, för flickan var ringen allt hon hade önskat sig i flera år, fantiserat om ringen, men aldrig fått den. Hon fortsatte då att vara tillsammans med honom i hopp att han skulle fria, det hon inte tänkte på förrens ett tag senare var hennes känslor för honom. I all fart hade hon tappat alla känslor för honom, därav så gjorde de också slut.

Nu sitter flickan ensam i ett stort hus och känner sig värdelös. Hon har bråkat med sina vänner så pass mycket så de inte längre var vänner, hon var rädd för mörkret och dess gestalter. Hon ville bara ha någon vid sin sida, en speciell kille, en som hon älskade tillbaka. Någon som verkligen betydde något, men nu sitter hon där, helt ensam i huset innan orkanen kommer. skulle hon få dö utan att vara älskad?

Det vet hon inte än, hon vet om att hon inte är älskad, bara hatad. hon ville bara ha ett meningsfullt liv, var det så svårt att förstå ?
det tyckte iaf alla andra. det var för svårt, det var ju den flickan som hade allt.. eller hade hon det? det var en sak som fattades i hennes liv.. kärleken.

Så hon sitter där ensam idag och undrar när kärleken skall dyka upp i hennes liv. hon vill ju bara vara säker .

Vad jag vill är inte relevant...

orkanen kommer imon. orolig för pappan. stackarn, hemma i dal ensam med en massa farligheter. jag vill nte att något illa ska hända honom.. vart ska jag då ta vägen? ska jag springa o gömma mig eller vad?

bara tankar som skrivs ned..

Varför ljuga? varför leva i en lögn? varför ens leva i en värld med massa lögner. varför? varför kan man inte bara vara ärliga mot varandra? okej, vissa saker ska man hålla inne med, sånt som kan såra människor som tex deras utseende o beteende.. men annars, varför sprda så mycket lögn? varför slösa energi till att göra det? varför ens leva i en värld där alla bara ljuger, sviker o lämnar en? varför? varför leva för folk som drar lögner? ge mej en bra anledning så jag kan försöka tänka positivt.

Alla lögner en kille säger, är lögner. jag ska alltid älska dig, jag ställer alltid upp för dig.. haha sviken 1000 gånger om och det gör så fucking ont va. ni hajjar inte. jag är inte den personen med minst problem och behöver någon som då stöttar en, men när alla sviker sina löften, var ska man då luta sig mot? sina vänner som läcker ut allt, eller kanske till jultomten? man vill ju ha hjälp, råd. men det sveket är jobbigt att komma över..

det finns några misstag jag gjort i livet som jag gärna skulle ändra på.. *du är ett av dem*

Jag betraktar mej som singel tills jag hittat rätt. *typ föralltid*

o ja, jag o marre är bara vänner.. men han tror la som vanligt att vi e mer eller snart mer.. men icke sa nicke, jag pallar inte mer. jag vill hitta någon just för mig, någon som vill ha ett seriöst och långvarit förhållande, någon som vill lugna ner sig och bara.. utveckla allt åt rätt håll. någon som har lekt färdigt. för jag har absolut lekt klart nu. pallar inte mer.! jag vill ha någon att börja om med från början.. ! Finns han därute ?

DU säger så mycket!

du säger så mycket som inte stämmer.! så falsk, men visst, vilken vänskap va? haha jag behöver inte er!
Jag har faktiskt andra vänner oxå som betyder något, som man säger hej till med ett leende på läpparna. och då vet man att det är äkta vänskap...


Men orka blanda sig i andra liv som inte vill ha en där endå. varför ljuga för sig själv? varför förneka det man känner? bara för att man är rädd för att bli ensam?

men men .. dagarna rullar på . :) går som det går. trött på skolan redan. men thats life.!

En kille som älskar dig gör verkligen allt för dej. sant!

B E S V I K E L S E

DU är en riktig besvikelse, en svikare, att du ens har mage att spela på någon annans känslor när du vet vad du egentligen vill. Fy fan för dig. Trodde iaf att du var ärlig mot dig själv och alla andra. Jag förstår faktiskt inte varför du håller på såhär, visst, det är inte mina problem egentligen, men jag hatar när folk playar andras känslor. kan ingen fatta att det gör ONT? trodde du var mycket bättre kille. fy fan för dig. du är en riktig besvikelse!

Du vet vem du är!

ingen vän till mig gör så!

om du säger att du är min vän så är det kanske så, men en vän ignorerar inte den andra. den säger iaf HEJ!
och kanske undrar hur man mår.
men det verkar endå inte som om du bryr dig.


ytlig eller djupt störd?

nytt år, nytt liv.

jao nu är det över med vissa "vänner" o dess vänskap. vissa är det mer synd att det har tagit slut med än med andra. men man känner sig lättad nu. Nu när man väl kommit in i det.

nåväl. varför prata om tragiska saker när man kan prata positivt?

hm känner mej febrig o så, tror jag har blivit matförgiftad.. :/ trööligt. men men, that's life.

jupp. jag ska leta efter kille igen.. men inte en vanlig.. i want a cool rider.. en knutte asso . en mcknutte. :) en snygger sån.. fan att koffe bor för långt bort, annars hade han vart min coola rider :P han e söt med. :P men men thats life!

snart är det frankrike igen :) :D