Jennkan tittar tillbaka

där sitter hon o tittar tillbaka, att livet gått så snabbt.

Läste lite av de jag skrivit i början av denna blogg, den 6 april 06. Det var mitt första inlägg.  
"för om du tappar modet o faller ner på knä kan du vila här hos mig, som en klippa i stormen att luta dig mot, o ja sviker aldrig dig"
Var ett citat som jag hade skrivit ned för den brukade hjälpa mej.. Nu när jag läste det igen kommer jag ihåg hur bräcklig jag var och och hur stark jag blev trots allt.. tog fram den idag igen.

Alla har något / någon som styrker en.

Whooa Deja Vú...




Om jag försvinner lovar du att leta efter mig?
Om jag gråter och är sårad lovar du att trösta mig? 
Om jag försvinner i mörkret.. lovar du att vara mitt ljus?
Om jag sårar dig.. lovar du att förlåta mig?
Om jag tittar upp mot himlen en natt.. lovar du att vara min stjärna?
Om jag ger dig ett minne.. lovar du att aldrig glömma??
Om jag dör.. lovar du att gråta?

tankar inför alla hjärtans dag..

a du, då var snart den dagen här igen.. den dagen som blev uppfunnen av en nykär person... serri väx upp, man behöver för faen ingen dag för att visa sin kärlek till den man älskar, man kan la va faen göra samma sak någon annan dag för att visa sin uppskattning.. tänk hur jävla mycket alla butiker o shit tjänar på att blåsa alla människor om att man ska visa att man älskar sin partner bara för en dag.. herreguud.. OM man nu älskar någon gör man ju dt inte bara en dag utan 365 dagar / år ...
du kanske redan förstått att min åsikt om denna morgondag är överskattad av en hel del...

Nu kanske ni andra som ska fira morgondagen tycker att jag är patetisk och jag bara skriver såhär för jag själv inte har någon att spendera den med, men det är fel, även om jag hade haft någon att spendera den med så hade han inte fått genomlida den jobbiga överskattade stressen med allt.. dt är ju bara.. .. en vanlig dag...

Sorry Min Åsikt!


Hittat ny kärlek i livet :D
hehe Killerpilz.. har faen lyssnat sönder "Ich kann Auch ohne dich" idag...
Öpp Checka in trummisen va, bara 13 bast o svenbra :) naaw gulligt.. :P
http://www.youtube.com/watch?v=5Hlu_rZSWC8&mode=related&search=



68576-6killerpile






Chääääärlek till musik.. det enda man verkligen kan relatera till... :)

heeelvete va vi mår bra va.. :P

haha de ska va gött att leva.! hakuna matata :P inga bekymmer..

:D:D

Glader o spader. ajjemänsam...

DAAAAAANNIIIIIIOOO pallra upp ditt assle t harrys va faen!!

ajjemän . så kan de gå..

Party idag med eller soffliggare me feber? haha fan inga veklingar här vettu.

ajjemänn. vi säger det så så länge.

Sebe, Ich vermisst dich ! Kommst du bald zu Schweden? ahh sheisse!!
Ik mist je...!  Komen 'm eerdaags ad Zweden? Niet bezit.. :/
;)
Ajjemännn

ne, nu skiter jag i detta!

jahapp nu har man bråkat med honom.. tror jag hellre va ute efter bråk än kärlek, om jag ska vara ärlig..
Vaddå?? de e ju naturligt, har fått ta emot en jävla massa skit nu när jag kommt hem och kan inte sätta locket på utan går vidare och bråkar med nästa som yttrar sig.. Men va fan har jag gjort? eg, bussat flera på honom. heeeelvette. eh men va fan ja skiter i detta!

Jag ska leva ensam livet ut.. behöver INTE NÅGON för att klara mej, eller a, kanske då en hund, men inget mer!!!

Jag funderar på att rymma härifrån.. e ju va fan 18 om... 5 dar, o då får ja göra va fan jag vill!!! så tekniskt sett rymmer jag inte heller, jag bara sticker hemifrån för att utforska världen! smart sagt? men sen kommer skolan in i bilden, måste man ha en utbildning för att få jobb ?
då e jag dööööd!

ajjemän.. frågan är att stanna kvar eller gå! har ju råd till att åka utomlands, men måste fixa jobb o boende bara då!

Ge mej tips o gooooda råd nu va faen!

mår ikke bra idag ..

sucka.
Vad ska man ta sig till? Igår firade släkten mej o min brors födelsedag.. de vart la ganska kul, trots bråken på morran :/ men men.

Idag har jag vaknat upp från och till o nu senast har jag väl sovit en jävligt lång tid. Jag tror jag har feber eller virus i kroppen.. de e fan inne på 3e veckan nu! Måste bli bättre!

Han va inne på min sida på ns igår. Fuck it .  Vad ska man göra? de e ju hans fel att jag inte blev förlovad typ.. eller fel sagt, men om jag inte hade haft känslor för den grabben hade jag vart förlovad just nu. :/ men nu är det ju inte så!
HElvete! jag får varken eller. Men nu kommer ja ju inte få se honom på ett tag endå.. öö typ över ett halvår, om man inte råkar på honom i dal.. :/ hoppas inte de iaf.. då bara ja smälter! Helvete!

vad mer ska man säga?
Kärlek suger..

Att dissa o bli dissad.

suucka. har gillat den dära killen sen jag kom tillbaka till skolan, men han ser mej inte ens. I förrgår så gav jag han min msn i hopp om att han skulle adda, även om han sa att han inte skulle det. jag känner mej som en jävla desperado, en idioto. men va faen ska jag göra? det är redan gjort. har hans msn, men vågar ej adda.. någon ge mej tips, vad ska jag göra? jag kan inte hjälpa att jag tycker om honom o smälter varje gång jag är nära honom. men faen han e ju ett år yngre än mej :/

Så fort jag kom hem igår blev de bråk, bråk o lite mer bråk. ja o pappan har bråkat konstant från den stund som timmy o josse gick ur bilen. fatta hur jävla möe jag vill härifrån just nu. ja sa de till honom med att de e la lika bra att jag drar, så jag slipper all skäll.

ÅH just nu sitter jag här, ledsen och ensam, hela släkten är emot mig, de tycker att jag är bortskämd. Särskilt min faster. men hon vet inte hur jag mår, ingen kan verkligen relatera, men men ska antagligen testa vuxenpsyk sen efter APU:n...

fan om jag bara hade fått visa mina sår. då kanske du försökt förstå hur jag verkligen mår

jättekul att hjälpa till hemma när man bara blir utskälld. jag lovar dig, snart eller någongång kommer jag sticka härifrån o bara försvinna. slippa alla jäävla klagomål o bråk o allt. bara slippa allt!

Kan jag få lämna tillbaka detta hjärta? det brast....