Nytt liv?

jaao.. har nästan allt i skallen på engelska nu. har suttit hela dagen med mitt engelska arbete om Sri Lanka o shit.. det är liiite jobbigt med tanke på att man har feber samtidigt som man sitter framför datan och försöker stirra och se "upptagen" ut.. .:P naa.. men men..

Nu har det gått över en månad.. :) Jessica å Niclas. fy faan va najs va? känns som en jävla evighet, fattar inte ens att jag klarar så länge med tanke på att mina längsta förhållanden har liksom vart max på 6 månader eller ngt sånt... kanske mindre.. vet inte ens. men endå.. :/ hmm det känns bara så jäkla rätt med denna snubben... :)

Stööörande att jag fick reda på av ida att robban hade gått o sagt saker som vart falska.. visst, han gillar ida, men va fan, jag skulle aldrig säga ngt sånt om min bästa pooolare vettu.. det är så fucking störande och han vart ju endå för full att komma ihåg, typ allt vart ju lögn.. stöörande.. har stört mej på det i två dar nu..

Hm jättestressad är jag med.. kanske fått ett nervöst sammanbrott och febrat ner mej själv? who knows?? well dude, stort prov samt väldigt stor redovisning som jag nyss gjorde klart på torsdag.. o jag som inte ens börjat på provet :/ hur fan ska detta gå? o redovisningen måste skriva muntlig presentation, har bara skrivit som jag ska lämna in än.. o det satt jag med heela dagen?? :/ snacka om svineri.!

Snart äre dags för möhippa, tyskland, danmark o bröllop :) Weheeey.. påminner mej om att jag inte hittat ngt recept än.. :/ men har inte heller letat. men det måste jag änna snart..

Niclas du är för värdefull för mig att loosa.. om jag förlorar dej så förlorar jag hoppet.. Du kom när jag minst visste det, när jag hade gett upp, du visade mej hur man kände känslorna, du fick mej fast på din krok, jag visste inte att jag behövde dej så mycket som jag gör.. Jag älskar verkligen dej niclas.. om du faller så faller jag, men om du går o låter mej stå kvar faller jag ensam ner i min grav ...  hoppas att det aldrig blir så, jag har aldrig kännt denna känslan för någon innan och det är wierd.!? eller? innan vart det  bara skitkillar, nu är det världens bästa.! me loooove :) <3

Working 9 to 5. :) *singing* Dolly Parton :) cooolt hehe.. naae.

TYsken kanske kommer om 3 veckor, men ärligt, jag orkar inte, han äcklar mej eftersom han stöter på allt som har två ben, störande? jävla egoist han e egentligen.. så han är inget, om jag inte hade haft niclas hade jag nog vart kär i honom, men niclas visade mej vad kärlek egentligen är! så tack :)